Top
Oorbelinformatie
 
Extra informatie over het materiaal:
De clips (klemmetjes)(maar ook de vishaakjes en knopjesoorbellen) zijn silverplated (verzilverd) en nikkelvrij.
Het is niet goed voor het materiaal om het om te houden bij het douchen. En net zoals zilver, gaat het materiaal op den duur oxideren. Dit kun je met een droog doekje weer schoon krijgen.
De lengte van de oorbellen staat er steeds bij vermeld en wordt gemeten vanaf de bovenkant van het oorknopje. Het knopje van het verzilverde clipje is 4mm groot.
De afmetingen die bij de oorbellen genoemd staan zijn voor het vishaakje 6 mm langer en voor het stekerknopje 4 mm korter.

Voordat het paar clipoorbellen wordt geleverd, stel ik het clipje af op mijn eigen oorlel. Hierdoor zullen de oorbellen hoogstwaarschijnlijk niet zeer doen. Maar elke oorlel is anders, dus kunnen ze door u zelf eenvoudig iets wijder of strakker worden gezet (niet te vaak, want dan zal de oorbel breken). 
Description: C:UsersStefan en MoniqueDesktopMeisjesSieraden.nlafb oorknopje.jpgTIP
Mocht de clipoorbel iets pijnlijk  zijn dan kan het roze deel iets wijder gebogen worden (zie foto).
Mocht de oorbel té ruim zitten, dan kan dit ook iets strakker gebogen worden. Maar nogmaals, niet te vaak, want dan breekt het.


Er zijn nu ook voor de meisjes mét gaatjes in hun oren, maar die nogal gevoelige oorlellen hebben, stekers en vishaakjes van chirurgisch staal. Deze kleur is iets donkerder dan Silverplated (zie onderstaande foto).

Even de materialen en soorten haakjes op een rij:Wilt u een bestelling doen voor een grote groep, dus meerdere dezelfde oorbellen, misschien variërend met clips en met gewone haakjes, neem dan even contact met mij op. Alles is mogelijk!

Natuurlijk zijn alle oorbellen ook leverbaar met gewone haakjes of knopjes, dit kunt u aangeven in het pulldownmenu.