Top
Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden van MeisjesSieraden, gevestigd te Noordwijk
Versie geldig vanaf 20-03-2012, verzendkostenwijziging per 10-feb-2019.

1 Door artikelen te bestellen bij MeisjesSieraden accepteert u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die worden geplaatst bij onze webwinkel. De toepasselijkheid van algemene voorwaarden waarnaar door de afnemer/consument wordt verwezen wijst MeisjesSieraden hierbij uitdrukkelijk van de hand. Een overeenkomst komt pas tot stand nadat MeisjesSieraden de bestelling per e-mail heeft bevestigd.

2 Prijzen zijn inclusief btw. Aanbiedingen en prijzen gelden zoals op de website aangegeven, na bevestiging van uw bestelling zal niet meer van deze prijzen worden afgeweken.

3 Bestellen van producten
Na bestelling uit de webwinkel ontvangt u een e-mail met bevestiging en het totale bedrag (inclusief verzendkosten) terug. Hierin staat ook het bankrekeningnummer vermeld. Heeft u dit niet binnen 1 werkdag ontvangen, neem dan telefonisch contact op ( 06 46 55 39 62 ), omdat er wellicht met het e-mail verkeer iets niet helemaal goed is gegaan.

4 Gelieve direct na de orderbevestiging het verschuldigde bedrag over te maken. Mocht de betaling 14 dagen na orderbevestiging niet binnen zijn dan vervalt de bestelling/overeenkomst.
Vermeld bij betaling a.u.b. uw naam en het ordernummer. Zodra het geld binnen is, zal het pakje worden verzonden Dit gebeurt via PostNL, dus zal meestal met 1 dag bij u binnen zijn (zie ook "Levertijden"). Betalen en bestellen vanuit het buitenland: neem per e-mail eerst contact op.

5 Betaalmogelijkheden
Aankopen worden verstuurd na vooruitbetaling van het factuurbedrag. Houd er rekening mee dat zodra u het geld heeft overgemaakt, het niet altijd direct op onze rekening staat. Dit wil per bank wel eens verschillen.
U kunt ook kiezen voor 

iDeal via een betaalverzoek per email. Vink dit aan en u krijgt een email met daarin het iDeal-betaalverzoek. Deze wordt handmatig zsm verstuurd

6 Aansprakelijkheid bij verzenden
MeisjesSieraden is niet aansprakelijk te stellen voor fouten, breken of scheuren ontstaan tijdens het transport. MeisjesSieraden doet er alles aan om producten zo in te pakken dat er zo min mogelijk kans op schade bij vervoer is. Ook is MeisjesSieraden niet verantwoordelijk voor het zoekraken van poststukken. De schade hiervan kan niet op MeisjesSieraden verhaald worden. Om er zeker van te zijn dat de bestelling veilig aankomt dan kan ervoor worden gekozen het aangetekend te laten versturen. Verzend- en verwerkings kosten hiervoor zijn € 9,00 extra (buitenland €12,50). Ook is het brievenbuspakje mogelijk, gaat gewoon door de brievenbus, maar met Track and Trace (€3,25 extra).

7 Verzendkosten
Voor de verzend- en verwerkingskosten betaalt u een standaard bedrag van maar €1,95! Bij een bestelling boven €35,00 betaalt u geen standaard verzendkosten.
Via aangetekende post zijn deze kosten €9,00 extra (ook boven de €35).
Via brievenbuspakje zijn deze kosten €3,25 extra (ook boven de €35).
Voor het buitenland zijn de kosten van verzenden €2,95. Via aangetekende post zijn de kosten voor het buitenland €12,50 extra.

8 Aansprakelijkheid product
MeisjesSieraden besteedt de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van de prijzen, afmetingen en kleuren en beschrijvingen van de producten. Mochten er verschillen optreden n.a.v. een ander verwachtingspatroon dan is MeisjesSieraden hier niet voor aansprakelijk. Echter, naar Nederlands recht, kunt u binnen 7 dagen van uw aankoop afzien en deze onaangebroken terugsturen (verzendkosten voor eigen rekening). Het bedrag wordt teruggestort zodra het artikel is ontvangen.

9 Overmacht
Alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet voorzien, waarop MeisjesSieraden geen invloed kan uitoefenen waardoor MeisjesSieraden niet in staat is de verplichtingen na te komen. (bv. overheidsmaatregelen, vertraging in aanvoer, invoerbelemmeringen etc.). Bij overmacht kan MeisjesSieraden niet aan zijn verplichtingen voldoen; indien sprake is van overmacht zal MeisjesSieraden dit binnen 8 dagen melden aan de klant/afnemer/consument.

10 Toepasselijk recht
Op elke overeenkomst tussen MeisjesSieraden en de klant/afnemer/consument is Nederlands recht van toepassing.

11 Levertijden
Tenzij sprake is van overmacht, probeert MeisjesSieraden de bestelde goederen na ontvangst van de betaling onmiddellijk op te sturen echter nooit meer dan de termijn van 3 werkdagen te overschrijden. (Houd er rekening mee dat zodra u het geld heeft overgemaakt, het niet altijd direct op mijn rekening staat. Dit wil per bank wel eens verschillen.) Zodra ik het geld heb ontvangen zal ik u dit mailen. Tevens stuur ik een mail wanneer ik het pakje heb verzonden.
Betreft het echter een sieraad dat nog vervaardigd moet worden dan hanteren wij een levertijd van 1 tot maximaal 2 weken. Echter wij blijven hier dan over in contact en over het algemeen zal dit binnen de week klaar zijn en verzonden.
Pakjes worden verzonden met PostNL. Zij houden voor Nederland een bezorgingstermijn van 1-4 werkdagen.

12 Ruilen/retourneren
Clipoorbellen kunnen geruild of retourneerd worden. Echter de verzendkosten zijn hiervoor voor de klant, ook de kosten voor het wederom versturen van het nieuwe product. 

Echter speciaal vervaardigde oorbellen, zoals cupcakes en chandeliers, kunnen niet worden geretourneerd.
Stekeroorbellen kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

MeisjesSieraden is gevestigd te Noordwijk (Zuid-Holland) en is op afspraak, (te maken per e-mail meisjessieraden@casema.nl, of telefonisch 06 46 55 39 62 ) , altijd te bezoeken. Bijvoorbeeld voor het bekijken van de sieraden of materialen.