Top
Clipoorbellen-Nieuw(s)

Heel wat meisjes willen graag oorbellen. Zeker als ze het zien van hun vriendinnen of een grote zus. Wanneer je gaatjes bij je kinderen prikt is heel persoonlijk. De ene ouder doet het als een kind baby is, de ander kiest er voor om het op de kleuterleeftijd te doen en weer een ander geeft aan dat het pas mag als je kind 10 jaar of zelfs nog ouder is. Wil jij liever nog even wachten met gaatjes prikken bij je kind, maar zeurt je kind wel om oorbellen? Dan is hier de oplossing voor je. 
Oorbellen zonder gaatjes oftewel clipoorbellen!

Zo kan je meisje toch de leukste clipoorbellen in doen, zonder gepierced te worden. De clipoorbellen blijven goed zitten en je kan ze zelfs afstellen op de juiste ‘maat’. Zodat ze niet te strak maar ook niet te wijd zitten. 

En heeft je vriendin wel gaatjes, maar willen jullie hetzelfde paar oorbellen? Dan is dit natuurlijk ook gewoon mogelijk! Hoe leuk is dat! De verschillende materialen voor de stekeroorbellen vind je hier.

Clipoorbellen-stekeroorbellen

Op deze foto zie je links het stekerbolletje (voor kindjes met gaatjes in de oren) en rechts hetzelfde bedeltje aan een clipoorbel (voor meisjes zonder gaatjes in hun oren)

Wat ook heel leuk is... Je clipoorbellen of stekeroorbellen worden altijd verpakt als een cadeautje. Bij een paar clipknopjes (clipoorbellen zonder bedeltje eraan) krijg je namelijk standaard een cadeaudoosje.

Clipoorbellen cadeaudoosje

Bestel je 2 paar, krijg je voor het tweede paar een cadeauzakje. Ze gaan dus samen in 1 doosje. Wil je toch graag voor het tweede paar (clip)oorbellen ook een doosje, dan vraag ik daar een kleine bijdrage voor van €1,50, ivm de verzendkosten.
Dit cadeaudoosje kan je gewoon toevoegen aan je bestelling. Kan natuurlijk ook als je geen knopjes bestelt, maar andere (clip)oorbellen. Kijk ook eens naar de macarons, superschattig!! Hier past meestal maar 1 paar in.

Clipoorbellen macaron

En voor de pappa's en de mamma's is dit ook wel heel makkelijk. Je kunt namelijk ook betalen met iDeal via een e-mailbetaalverzoek. Het werkt als volgt: je plaatst je bestelling, je vinkt "iDeal via een betaalverzoek per email" aan. Vervolgens stuur ik je een email met dit betaalverzoek. Ik stuur deze zelf uit, en probeer dit z.s.m. te doen (binnen een uur tijdens kantooruren). De betaling is hiermee gelijk gedaan, en dus kunnen de sieraden direct gemaakt worden, en eventueel al verzonden. Mocht je de mail niet ontvangen hebben binnen een uur, laat mij dit even weten. Check ook eventueel de spamfolder.


Bestellingen in Nederland, vanaf €35 gratis verzending