Top
Oorbellen met clips / clipoorbellen / oorclips / haakjes / knopjes en andere sieraden

Welkom bij MeisjesSieraden.
Hier vindt u door mij gemaakte clipoorbellen (oftewel oorbellen waar je geen gaatjes voor hoeft te hebben). Deze clip oorbellen zijn ook mogelijk met haakjes of stekertjes. Dit kunt u aangeven tijdens het bestellen.
Nu ook stekertjes van chirurgisch staal of anti-allergie plastic.

VANAF NU OOK IDEAL (NL) en Bancontact (BE)!!

Klik op de categorie-foto om meer clipoorbellen te vinden in die categorie. Wil je meer informatie over de materialen van de clipoorbellen of de stekertjes, klik dan hier.Veel plezier bij deze webshop! 

Groetjes, 
Monique.


P.S. bestel je met een hotmail-adres, check je ongewenste berichten-folder wanneer je de orderbevestiging en/of iDeal-betaalgegevens niet hebt ontvangen.
Alle clipoorbellen / oorbellen met clips / oorclips / haakjesoorbellen / armbanden/  kettinkjes / ringen worden met liefde door mij gemaakt. Zodra ik de betaling ontvangen heb, ga ik aan de slag. Ik laat het altijd even weten, zodra ik de bestelling op de post heb gedaan. 

De clipoorbellen zonder bedeltje (clipknopjes) worden standaard verpakt in een cadeaudoosje. Zie uitleg hierover hier.
Hebben de oorclips wel een bedeltje, dan worden deze standaard verpakt in een organzazakje. Heeft u een voorkeur voor kleur, dan kunt u dit aangeven bij de opmerkingen tijdens het bestellen. Ik probeer altijd een zakje te kiezen in de kleur van de oorbellen.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere cadeauverpakking voor een klein prijsje.