Top
Nieuw(s)/Info
Bij een paar clipknopjes (clipoorbellen zonder bedeltje eraan) krijg je standaard een cadeaudoosje. Bestel je 2 paar, krijg je voor het tweede paar een cadeauzakje. Ze gaan dus samen in 1 doosje. Wil je toch graag voor het tweede paar (clip)oorbellen ook een doosje, dan vraag ik daar een kleine bijdrage voor van €1,50, ivm de verzendkosten.
Dit cadeaudoosje kan je gewoon toevoegen aan je bestelling. Kan natuurlijk ook als je geen knopjes bestelt, maar andere (clip)oorbellen. Kijk ook eens naar de macarons, superschattig!!

U kunt ook betalen met iDeal via een e-mailbetaalverzoek. Het werkt als volgt: u plaatst uw bestelling, u vinkt "iDeal via een betaalverzoek per email" aan. Vervolgens stuur ik u een email met dit betaalverzoek. Ik stuur deze zelf uit, en probeer dit z.s.m. te doen (binnen een uur tijdens kantooruren). De betaling is hiermee gelijk gedaan, en dus kunnen de sieraden direct gemaakt worden, en eventueel al verzonden. Mocht u de mail niet ontvangen hebben, binnen een uur, laat mij dit even weten. Check ook uw folder waar uw firewall mails kan plaatsen.

Bestellingen in Nederland, vanaf €35 gratis verzending