Top
Nieuw(s)!
Vanaf vandaag zijn de sieraden van MeisjesSieraden ook te koop bij Alyssa's baby- en kinderkleding te koop, in Noordwijk, Hoofdstraat 90. Hoe leuk is dat!! Dus ga allemaal kijken, echt een superleuke winkel!


Bij een paar clipknopjes krijg je standaard een cadeaudoosje. Bestel je 2 paar, krijg je voor het tweede paar een cadeauzakje. Ze gaan dus samen in 1 doosje. Wil je toch graag voor het tweede paar ook een doosje, dan vraag ik daar een kleine bijdrage voor van €1,50, ivm de verzendkosten.
Dit cadeaudoosje kan je gewoon toevoegen aan je bestelling. Kan natuurlijk ook als je geen knopjes bestelt, maar andere oorbellen. Kijk ook eens naar de macarons, superschattig!!

U kunt nu ook betalen met iDeal via een e-mailbetaalverzoek. Het werkt als volgt: u plaatst uw bestelling, u vinkt "
iDeal via een betaalverzoek per email" aan. Vervolgens stuur ik u een email met dit betaalverzoek. Ik stuur deze zelf uit, en probeer dit z.s.m. te doen (binnen een uur tijdens kantooruren). De betaling is hiermee gelijk gedaan, en dus kunnen de sieraden direct gemaakt worden, en eventueel al verzonden. Mocht u de mail niet ontvangen hebben, binnen een uur, laat mij dit even weten. Check ook uw folder waar uw firewall mails kan plaatsen.

Bestellingen in Nederland, vanaf €25 gratis verzending. Voor Belgie geen verzendkosten vanaf €40.

Chandelier hart met veertjes
Nieuw

Chandelier hart met veertjes

€ 12,50
Starbucksknopjes
Nieuw

Starbucksknopjes

€ 7,50
Starbucksbeker hangoorbellen roze
Nieuw
Zeemeerminstaart
Nieuw

Zeemeerminstaart

€ 8,50