Top
Knopjes zonder bedeltje
Dit zijn oorbellen die alleen op de oorlel klemt, en verder geen hangertje eraan heeft. Deze zijn nu ook mogelijk als een stekerknopje. Ook deze is verzilverd.

Bij een paar clipknopjes (knopjes zonder bedeltje eraan) krijg je standaard een cadeaudoosje. Bestel je 2 paar clipknopjes krijg je voor het tweede paar een cadeauzakje erbij. Beide gaan dan in hetzelfde doosje. Wil je toch graag een tweede cadeaudoosje, dan vraag ik daar een kleine bijdrage voor ivm de evt. verhoging van de verzendkosten. 
Het cadeaudoosje is willekeurig. Ik kijk altijd wel naar de kleur oorbellen en pas het daar een beetje aan aan. De doosjes zijn ongeveer als op de foto, het printje is altijd wisselend.

Mocht u een cadeaudoosje willen voor oorbellen met een bedeltje? Dit kan natuurlijk ook, alleen de chandeliers en hele grote oorbellen, zoals kerstballen passen hier niet in.

Ook is er de macaron. Dit is een klein cadeaudoosje, superschattig, maar hier kunnen alleen clipknopjes of de kleinere bedeloorbellen in. Informeer eerst, mocht u twijfels hebben of het past.

Alle clipknopjes, NU voor €7,50 per paar!